Pinec v Nezvěsticích

Co je doma, to se počítá! Před poslední sobotou jsme byli kapku v napětí, protože Vašík si střihnul pro jistotu ještě jeden moribundus a vyšlo mu to tak tak, aby v sobotu mohl nastoupit. Ale naštěstí to měl dobře vypočítaný, takže to klaplo úplně akorát. Je to přeci přirozený talent, u kterého je trénink spíš na obtíž.

Ráno jsme to měli poněkud usnadněné tím, že soupeř ze Sušice přijel personálně oslabený a dalo by se říci i trochu odevzdaný. Očekávali jsme tužší boj. Ale jak už bylo řečeno - co je doma, to se počítá.

Odpoledne už to bylo o něčem jiném. Soupeř z opačného pólu tabulky. Ale my jsme měli eso v rukávu! Osecký mladík Šimon Dudl nás opět posílil, protože na Oseku jsou na tom personálně tak dobře, že si to prostě můžou dovolit. Lavička nabitá až k prasknutí, až jsme z toho byli vlastně trochu nervózní. Těch taktických možností! Můžeme střídat, můžeme taktizovat! Tedy ne, že by to k něčemu bylo, ale ten pocit... Podle papírového předpokladu to mělo být opět kočka - (my) myš, ale vlastně to tak bídné nebylo. Vyšly debly a start 3:1 pro nás. Postupně se to tedy otočilo, ale bez boje to rozhodně nebylo. Bohužel jsme byli tak vtaženi do víru utkání, že nevznikla ani fotka. Tento report je tedy vlastně jedna velká nuda. Aby to nebylo tak suché, přidávám pro atmosféru pár snímků z předchozího dvoukola, které se do reportu minule nevešly.

Pic M.